Cina festiva s-a organizat in Hotelul Aro-Palace.
Mancarea a fost gatita de nimeni alta decat de dna Cornelia Ghisoi , lady chef numarul 1 in Romania.
Costul mesei festive (mancare excelenta servita in stil buffet suedez + spectacol folcloric si dans) a fost de doar 110 lei.
Meniul este conceput cu drag, pt. noi cei din Apiterapie, de d-na Ghisoi – singura “Lady Chef” din sud-estul Europei…
Mousse de avocado cu somon fume
Salata de mango cu telina si fistic
Bulgarasi de rosii cherry in mantie de branza
Rulou de ardei Kapia cu vinete
Salata de mango cu chatney de mango
Somon copt cu branza de capra
Salata asortata cu tofu
Chiftelute de legume pregatite la cuptor
Microsalata cu grau fiert
Salata de legume cu naut si sos de iaurt
Cartofi dulci copti, cu susan negru
Salata de sfecla rosie coapta, cu lamaie, miere si nuci
Iaurt de capra cu fructe, polen si miere
Hrisca cu legume crude
Dovlecei la cuptor
Salata cu baby spanac si pastrav afumat
Vrabioara de vita angus in crusta de parmezan
File de biban si anchoix in crusta de cartofi
Muschiulet de porc in bacon, cu sos de prune si salata calda de cuscus
Somon la gratar
Pulpe de pui cu ardei kapia copt si cascaval
Apa, ceai/cafea
————————————————————-
Am avut si Hidromel…si un spectacol cu muzica populara, dans si multa voie buna !!!