Apiterapie, Fitoterapie si Aromaterapie

Cina festiva, sambata seara, 18 oct.

Cina festiva s-a organizat in Hotelul Aro-Palace.

Mancarea a fost gatita de nimeni alta decat de dna Cornelia Ghisoi , lady chef numarul 1 in Romania.

Costul mesei festive (mancare excelenta servita in stil buffet suedez + spectacol folcloric si dans) a fost de doar 110 lei.

Meniul este conceput cu drag, pt. noi cei din Apiterapie, de d-na Ghisoi – singura “Lady Chef” din sud-estul Europei…

Mousse de avocado cu somon fume

Salata de mango cu telina si fistic

Bulgarasi de rosii cherry in mantie de branza

Rulou de ardei Kapia cu vinete

Salata de mango cu chatney de mango

Somon copt cu branza de capra

Salata asortata cu tofu

Chiftelute de legume pregatite la cuptor

Microsalata cu grau fiert

Salata de legume cu naut si sos de iaurt

Cartofi dulci copti, cu susan negru

Salata de sfecla rosie coapta, cu lamaie, miere si nuci

Iaurt de capra cu fructe, polen si miere

Hrisca cu legume crude

Dovlecei la cuptor

Salata cu baby spanac si pastrav afumat

Vrabioara de vita angus in crusta de parmezan

File de biban si anchoix in crusta de cartofi

Muschiulet de porc in bacon, cu sos de prune si salata calda de cuscus

Somon la gratar

Pulpe de pui cu ardei kapia copt si cascaval

Apa, ceai/cafea

————————————————————-

Am avut si Hidromel…si un spectacol cu muzica populara, dans si multa voie buna  !!!