Apiterapie, Fitoterapie si Aromaterapie

Înscrierea în S.R.A.F.A.

Înainte de a vă înscrie în Societatea noastră este bine să știți ce avantaje veți avea prin integrarea dumneavoastră în marea noastră familie a celor care iubim albinele și plantele medicinale:

1. Acces rapid la informații de ultimă oră în domeniile Apiterapiei, Fitoterapiei și Aromaterapiei.

2. Prioritate la înscrierea la oricare din activitățile noastre (congrese, simpozioane, ateliere practice, expoziții cu plată, școli de primăvară/vară/toamnă/iarnă, cursuri intensive, etc.)

3. Posibilitatea de a intra în contact direct cu persoane care practică deja api-fito-aromaterapia în țară și/sau în străinătate.

4. Înscriere în grupul de discuții prin E-mail (Lista/Grupul S.R.A.F.A.) și Whatsapp.

5. Publicare pe website-ul nostru, în pagina Adrese utile, a datelor de contact pentru membrii (persoane fizice sau juridice) care sunt cu cotizația anuală plătită deja și desfășoară deja activități din domeniul api-fito-aromaterapiei.

6. Apicultorii, fermierii interesați au acces rapid și preferențial la cursuri de specializare în domeniul apiculturii/agriculturii ecologice/medicinale pentru a-și putea vinde apoi mai ușor produsele pe piața medicală.

7. Prioritate la consultanță profesională, tehnică, juridică și de management, privind organizarea și funcționarea cabinetelor medicale și centrelor/clinicilor în care se practică diverse metode din domeniul api-fito-aromaterapiei.

8. Reduceri de 30-50% la plata pentru participarea la orice eveniment organizat de S.R.A.F.A.  în conformitate cu deciziile Consiliului Executiv.

9. Acces gratuit la biblioteca de Api-Fito-Aromaterapie de la Mereni-Conțești (DB).


Important!

Cotizatia anuala pentru Persoane Fizice (PF) este de 100 de lei, iar pentru Persoane Juridice (PJ) este de 200 de lei.

Pentru înscriere este necesar să completați unul din formularele de mai jos, în funcție de situația în care vă aflați. Doar după completarea și transmiterea acestor date adeziunea dumneavoastră va putea fi validată.

De asemenea, pentru orice plată faceți online, vă rugăm să precizați numele persoanei sau firmei pentru care se face plata și ce reprezintă exact suma, pe cât posibil defalcat (ex. cotizație 2023, taxa atelier practic/congres, etc.).

Vă mulțumim și vă așteptăm alături de noi în număr mare!


Contul bancar al Societății Române de Apiterapie, Fitoterapie și Aromaterapie:

Beneficiar:

Asoc. „Societatea Romana de Apiterapie, Fitoterapie și Aromaterapie”

Cod de inregistrare fiscala (CIF) : 22543806

Adresa beneficiarului:

sat Pătroaia Deal, comuna Crângurile, județul DâmbovițaRomania.

Banca Beneficiarului: Banca Raiffeisen, Ag. Apusului, București, Romania

Adresa băncii: Bd. Iuliu Maniu nr. 73, Bl. C3, sector 6, 061089 București, Romania.
Tel.: +40-21-434.07.31; +40-21-434.07.31; 434.13.01. Fax: 434.07.25

Swift Code (live BIC): RZBRROBUXXX

Coduri IBAN :

RO03RZBR0000060009704510 (Lei)

RO24RZBR0000060009704520 (Euro)

Scopul transferului de bani este: …..


Atenție!
Pentru înscrierea ca membru în S.R.A.F.A. este absolut necesar să ne trimiteți nu numai plata cotizației ci și Cererea de Adeziune (vedeți mai sus), cerere completată cu atenție la fiecare rubrică, precum și copia după cartea dumneavoastră de identitate sau după pașaport), altfel nu vom putea să vă validăm înscrierea.

Mulțumim pentru înțelegere și cooperare.