Apiterapie, Fitoterapie si Aromaterapie

Sectiune Satelit Postere (II)

11:30-12:30 h.

Coordonatorul secţiunii: Dr. Steluţa  Georgescu-Mariuţan

Crema contur ochi cu extracte fito şi apiterapice (Eye cream with phyto and apitherapeutic extracts) Nataliţa Bordei, Georgeta Alexandru, Viorica Carabela, Viorica Tamaş, Alexandru Suciu (Bucureşti)


Produs natural fito-apiterapic  pentru ameliorarea afecţiunilor căilor superioare ale aparatului respirator (Phyto-apitherapeutic natural product for relieving upper respiratory system disorders)Andreea Cozea, Viorica Tamaş, Ştefan Manea, Alina Dune, Mihaela Neagu (Bucureşti)


Mierea de albine în gastronomie (Honey colours in the kitchen / sweet review)Cristina Anca Danciu (Sibiu)


Îmbunătăţirea proprietăţilor antioxidante şi senzoriale ale mierii de albine cu extracte natural (Improvement of the antioxidant and sensory properties of honey with natural extracts) Simona Oancea (Sibiu)


Dezvoltarea de alimente inovative pe bază de miere (Developing innovative foods based on honey) Monica Mironescu, Ion Dan Mironescu (Sibiu)


Analiza texturală a produsului turtă dulce cu miere. Stabilirea momentului optim pentru analiză. (Textural analysis of gingerbread with honey. Establishing optimum tim for analysis)Anca Tulbure (Sibiu)


Valoarea quercetinei în miere, o scurtă trecere în revistă (The value of honey quercetin, a brief review)Ramona-Niculina Jurcău, Ioana-Marieta Jurcău (Cluj-Napoca)


Evaluarea opiniilor medicale şi nemedicale ale studenţilor despre cum mănâncă mierea (Evaluation of medical and non-medical students opinions about how they eat honey) Ramona-Niculina Jurcău, Ioana-Marieta Jurcău (Cluj-Napoca)


Efectul antimicrobian al Propolisului împotriva celor mai frecvenţi microbi umani patogeni (The antimicrobial effect of propolis against a range of commonly encountered human pathogens) – Catherine Weir (United Kingdom) (abstract si PDF in CD-ul Congresului)


Inapoi la pagina principala a Congresului