Apiterapie, Fitoterapie si Aromaterapie

Locatia Congresului

Congresul al 3-lea al SRA se va organiza la Bucuresti, in RIN Grand Hotel (etaj XIII)

 

RIN Grand Hotel este cel mai mare hotel de 4 stele din Europa si ofera excelente facilitati pentru evenimente medicale de tip congrese, conferinte, ateliere de lucru si intalniri de afaceri.

 

Se gaseste la doar 8 minute de mers cu masina de la Piata Unirii, mergand spre autostrada “Soarelui”, Bucuresti >>> Constanta, pe partea dreapta a Dambovitei, langa targul auto Vitan.

 

Daca veniti cu Metroul, cea mai simpla ruta catre Rin Grand Hotel este pe Magistrala 2 pana la statia Aparatorii Patriei. De acolo exista legatura cu autobuzul 102, care ajunge chiar in fata hotelului, dupa 3 statii.

 

De la aeroport, exista un autobuz expres care duce la statia de Metrou “Victoriei”; din Piata Victoriei luati Metroul, de asemenea pe Magistrala 2, si mergeti spre Aparatorii Patriei, apoi luati autobuzul 102, 3 statii.

 

Adresa exacta a hotelului este:
RIN Grand Hotel
Strada Vitan – Bârzeşti, nr. 7D, Bucuresti, RO 042121, Romania.
Phones: +40 31 106 1111, +40 731 111 000, +40 372 100 000.
Fax: +40 31 106 1119.
Email: reservations@rinhotels.ro

 

Imediat langa hotel se gasesc supermarket-urile Praktiker si Carrefour, asa ca cei care va vor insoti la eveniment vor avea ce vedea sau cumpara, in afara congresului.

 

Hotelul are o parcare suficient de mare si ofera multe, multe alte facilitati.

 

Pentru a va convinge de toate aceste lucruri va sfatuim sa vizitati website-ul hotelului, dupa ce studiati cu atentie urmatorul PowerPoint (in PowerPoint puteti vedea si schita cu zona de la etajul XIII unde se va organiza Congresul si Api-Expo) ;
Rin Grand Hotel – servicii, facilitati.ppt

Daca aveti un drum prin zona (Piata Unirii >>> Splaiul Independentei >>> Piata auto Vitan), va recomandam din toata inima sa vizitati RIN Grand Hotel in mod direct, pentru a va convinge ca este cea mai buna locatie posibila pentru un congres international !

 

Prin eleganta si oferte, raportate la pret, RIN Grand Hotel este de departe cel mai bun hotel din Romania si unul dintre cele mai bune din lume.

 

Cu prietenie,
Dr. Stefan Stangaciu

 

PS IMPORTANT ! Pentru rezervarea de camere in timp util si pentru a obtine discount-urile oferite doar participantilor la evenimentul nostru, va sfatuim sa trimiteti un e-mail catre reservations@rinhotels.ro cu mentiunea “Participant la Congres Apiterapie“.

Schita-etaj-XIII-RIN-Grand-Hotel_medium