Apiterapie, Fitoterapie si Aromaterapie

Formular pentru rezervare de stand la Api-EXPO 2011

Formular pt. inscriere firme

 

1. Denumire completa Firma / Institutie:

 

2. Nr. Registrul Comertului :

 

3. Nr. C.U.I. / C.I.F.:

 

4. Adresa completa (oficiala) a firmei/institutiei (inclusiv numere telefon, fax, e-mail, website):

 

5. Adresa de corespondenta postala :

 

6. Banca :

 

7. Adresa bancii :

 

8. Firma/Institutia este inscrisa, ca si persoana juridica, in Societatea Romana de Apiterapie (S.R.A.): da / nu

 

9. Am platit deja cotizatia de membru in S.R.A. (ca firma/institutie) pe anul 2011: Da / Nu

 

10. Voi (vom) participa la excursiile organizate duminica dupa-amiaza (16 octombrie), la Centrul de Apiterapie din Bucuresti, str. CA Rosetti (nou renovat !): Da / Nu

si/sau la Centrul de Apiterapie din Mereni-Contesti, jud. Dambovita (18 octombrie): Da / Nu
(costul excursiilor se va calcula in functie de numarul de participanti; plata excursiei se va face cel mai tarziu sambata dimineata, 15 octombrie, la secretariatul congresului).

 

11. La stand vor fi prezente …. persoane, care vor avea si intrarea libera in sala de conferinte.
Important ! Taxa de stand acopera participarea pentru doua persoane din partea firmei. Taxa pentru colaboratorii suplimentari este de 120 lei/persoana.

Pentru medicii/farmacistii care fac parte din echipa de la stand si care doresc sa primeasca si credite de E.M.C./E.F.C. se va percepe o taxa separata de 15 lei.

 

12. Numar total persoane participante din partea firmei/institutiei: ….

 

13. Numele persoanelor participante (la stand + colaboratori) din partea firmei sunt:

……………….

………………

………………

………………

 

14. Am achitat suma totala in valoare de …….. lei, pentru:
– cotizatie membru juridic in S.R.A. pentru anul 2011 (200 lei/firma): Da / Nu

taxa stand: ……

– taxe colaboratori suplimentari (120 lei/persoana): ….

– taxe secretariat pentru acordarea de credite EMC/E.F.C. pentru medicii/farmacistii/asistentii/moasele de la stand (15 lei de persoana): ….

taxe pentru atelierul practic intensiv post-congres: ……., pentru ……………………………….. ( a se trece aici numele persoanelor care vor participa din partea firmei/institutiei).

Total: …..

 

15. Plata s-a efectuat prin ordin de plata, transfer inter-bancar, numar… / din data… in contul bancar al Societatii Romane de Apiterapie.

 

Va rugam sa completati numele participantilor exact asa cum este inscris in certificatul lor de nastere (folosind literele cu sedile, daca este cazul), spre a va putea fi completate corect ecusoanele si certificatele de participare.

 

Copiati si apoi transferati intr-un document format “Word” toate rubricile de mai sus si apoi, dupa editare, trimiteti-ne formularul, tot in format “Word”, prin e-mail, la adresa: secretariat@apiterapie.ro si ladrstangaciu@gmail.com

P.S.: Plata pentru participarea la Seara Romaneasca de vineri, 14 octombrie, la Hanul Berarilor (Piata Operetei) (meniu vegetarian 40 lei / meniu cu peste 59 lei) se va face direct la secretariatul congresului, o data cu inscrierea, optional. Transportul va fi gratuit si se va realiza cu microbuze special inchiriate pe ruta Hotel RIN Grand-Hanul Berarilor-Hotel RIN Grand.