Apiterapie, Fitoterapie si Aromaterapie

Locatia Congresului

RIN Grand Hotel, Bucuresti

Congresul al 4-lea al SRA se va organiza la Bucuresti, in RIN Grand Hotel (etaj XIII)

 

RIN Grand Hotel este cel mai mare hotel de 4 stele din Europa si ofera excelente facilitati pentru evenimente medicale de tip congrese, conferinte, ateliere de lucru si intalniri de afaceri.

 

Se gaseste la doar 8 minute de mers cu masina de la Piata Unirii, mergand spre autostrada “Soarelui”, Bucuresti >>> Constanta, pe partea dreapta a Dambovitei, langa targul auto Vitan.

 

Daca veniti cu Metroul, cea mai simpla ruta catre Rin Grand Hotel este pe Magistrala 2 pana la statia Aparatorii Patriei. De acolo exista legatura cu autobuzul 102, care ajunge chiar in fata hotelului, dupa 3 statii.

 

De la aeroport, exista un autobuz expres care duce la statia de Metrou “Victoriei”; din Piata Victoriei luati Metroul, de asemenea pe Magistrala 2, si mergeti spre Aparatorii Patriei, apoi luati autobuzul 102, 3 statii.

 

Adresa exacta a hotelului este:
RIN Grand HotelStrada Vitan – Bârzeşti, nr. 7D, Bucuresti, RO 042121, Romania.
Phones: +40 31 106 1111, +40 731 111 000, +40 372 100 000.
Fax: +40 31 106 1119.
Email: reservations@rinhotels.ro

 

Imediat langa hotel se gasesc supermarket-urile Praktiker si Carrefour, asa ca cei care va vor insoti la eveniment vor avea ce vedea sau cumpara, in afara congresului.

 

Hotelul are o parcare suficient de mare si ofera multe, multe alte facilitati.

Daca aveti un drum prin zona (Piata Unirii >>> Splaiul Independentei >>> Piata auto Vitan), va recomandam din toata inima sa vizitati RIN Grand Hotel in mod direct, pentru a va convinge ca este cea mai buna locatie posibila pentru un congres international !

 

Prin eleganta si oferte, raportate la pret, RIN Grand Hotel este de departe cel mai bun hotel din Romania si unul dintre cele mai bune din lume.

 

IMPORTANT ! Pentru rezervarea de camere in timp util si pentru a obtine discount-urile oferite doar participantilor la evenimentul nostru, va sfatuim ca in e-mail-ul de rezervare al camerelor catre reservations@rinhotels.ro sa mentionati ca sunteti “Participant la Congres Apiterapie 2011”.