NUME : HOȚIU
PRENUME : CORNEL VASILE
DATA ŞI LOCUL NAŞTERII : 22. 02. 1966 , Cluj-Napoca
TELEFON : mobil: 0788736637.
E-mail: otg2006@yahoo.com
STUDII :
1980-1984: Liceul tehnic Gheorghe Barițiu, Cluj-Napoca
1988: Diplomă tehnician IT – IRUC SA Cluj-Napoca
1994-2016: Cursuri în cadrul Asociației Naționale pentru promovarea Medicinelor Neconvenționale din România
2015: Curs degustător de produse apicole conform Apimondia, CAR
Activitate în domeniul metodei de analiză prin cristalizare sensibilă
2015: Evaluation Of The Informational Quality Of Food By Sensitive Crystallization – Cristina-Daniela Cîmpean, Tehn. IT. Cornel Hoţiu, NEEFOOD 2015, Brasov
2014: Aspecte despre informaţia matricei produselor apicole evidenţiate prin analiza cristalizării sensibile – Acad. Prof. Univ. dr. Gheorghe Mencinicopschi, Cristina-Daniela Cîmpean, Tehn. IT. Cornel Hoţiu, Al VI-lea Congres internaţional de Apiterapie, Brasov
2014: The Sensitive Crystallization– A Valuable Method Of Informational Quality Analysis Of Food Supplements – dr. Cristina-Daniela Cîmpean , tehn. Cornel Hoţiu, Bulletin of the Transilvania University of Braşov, Series II: Forestry • Wood Industry • Agricultural Food Engineering • Vol. 7 (56) No. 1 – 2014; pg.85-92
2013: Valoarea biologică crescută a utilizării terapeutice a plantelor medicinale demonstrată prin metoda cristalizării sensibile – Dr. Cristina Cîmpean, Cornel Hoţiu; Lohanul nr 25. Martie 2013
2012: Aspecte privind informatia matricei informaţionale a produselor apicole, evidentiate prin analiza cristalizarii sensibile – dr. Cimpean Cristina, Acad. Prof. Univ. dr. Gheorghe Mencinicopschi, tehn. Cornel Hotiu si drd. Claudia Ioana Mencinicopschi, Al IV-lea Congres internaţional de Apiterapie, Cluj-Napoca
2011: Aprecierea calitatii biologice a oului de gaina prin metoda cristalizarii sensibile – Cristina CIMPEAN, Liliana BALINT, Gheorghe MENCINICOPSCHI, Roxana BALINT, Claudia Ioana, MENCINICOPSCHI, Claudia KISS, Cornel HOTIU; Agro Buletin AGIR nr. 8 febr-apr 2011
2011: Influenţa unui aditiv organic asupra creşterii lente a reţelei cristaline de clorură de cupru – metoda cristalizării sensibile – Cîmpean, C; Hoţiu, C, Al 13-lea Simpozion Internaţional al Societăţii Române de Etnofarmacologie, Braşov
2011: Aspecte privind informatia matricei alimentare evidentiate prin analiza cristalizarii sensibile – dr. Cimpean Cristina, Acad. Prof. Univ. dr. Gheorghe Mencinicopschi, tehn. Cornel Hotiu si drd. Claudia Ioana Mencinicopschi, Al II-lea Congres al medicilior fitoterapeuti – Geoagiu Bai – 22-25 mai 2011
2011: Evidenţierea prin cristalizare sensibila a regenerarii informationale a produselor apicole determinata de rugaciune – Dr. Cristina CIMPEAN, Cornel HOTIU – tehnician ITC, Prof. Dr. Gheorghe MENCINICOPSCHI (Bucuresti). al 4-lea Congres de Apiterapie al S.R.A
2010: Aprecierea stabilităţii biologice a produselor apicole cu ajutorul metodei cristalizării sensibile – Cîmpean, C; Hoţiu, C, Al treilea Congres Internaţional de Apiterapie
2009: Aprecierea nivelului de vitalitate a produselor apicole – Cîmpean, C; Hoţiu, C –, Primul Simpozion de Apiterapie, Bucureşti,
2008: Cristalizarea sensibilă a polenului – Cîmpean, C; Hoţiu, C –, Al doilea Congres Internaţional de Apiterapie, Iaşi,
2007: Mierea – un aliment viu – Cîmpean, C; Hoţiu, C –, Primul Congres Internaţional de Apiterapie, Cluj Napoca,
Tehnician cristalizare sensibilă:
– 10 ani de experienţă practică în domeniul cristalizării sensibile